E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

S 3. junijem Meet and Code poziva lokalne nevladne in neprofitne organizacije v Sloveniji, da zaprosijo za mikro-donacije za organizacijo dogodkov, ki spodbujajo zanimanje in dostop do digitalnih veščin med mladimi. Lani se je več kot 50.000 mladih udeležilo 1.100 programskih dogodkov po vsej Evropi. Izkoristite si priložnost in se prijavite za donacije v višini 400 EUR.

Več

V dnevnem centru nudimo učno pomoč, tematske delavnice, podporo pri reševanju psihosocialnih težav ter prijeten in varen prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa z vrstniki in sodelavci centra.

Prostori dnevnega centra bodo za širšo javnost odprti od 13.00 ure dalje.  Program se bo nadaljeval  z igrami brez meja ter pestrimi aktivnostmi, ki jih bodo pripravile različne organizacije in šole. Uradni del otvoritve se bo pričel ob 17. uri.

Dogodek se bo odvijal v okviru tedna mladih v Ljubljani - KOLAŽ MLADOSTI, ki bo potekal od  25. maja do 2. junija 2016. Rdeča nit letošnjega tedna za mlade naslavlja aktualno družbeno tematiko - spodbujanje strpnosti, solidarnosti in vključevanje ranljivih skupin, še posebej priseljenih otrok in mladostnikov, v novo družbeno okolje.

Program bo povezovala Jana Božič.

Program:

 

Vljudno prosimo, da vašo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov preventiva@misss.org, do srede, 18. maja 2016.

Bodi na tekočem z vsemi novicami na Facebook strani Kolaž mladosti >>

 

nnsg_otvoritev_centra1