E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Na točki osveščanja o varni rabi interneta Safe.si se bosta ob dnevu varne rabe interneta, v torek 5. februarja 2019 ob 18. uri v studiu pridružila dva strokovnjaka (dr. Albert Mrgole in dr. Benjamin Lesjak), ki bosta odgovarjala na najpogostejša vprašanja o vzgoji otrok za internet in o problematiki spletnega nasilja. 

Več

Vabilo k sodelovanju pri mednarodnem projektu

Študentke in študente vabimo k sodelovanju pri mednarodnem projektu Večer z varuhom, ki ga izvajajo raziskovalci s Fakultete za družbene vede (Center za kritično politologijo). S povabilom želimo sestaviti ekipo družbeno angažiranih in kritično mislečih študentk in študentov, ki bodo na mednarodni  poletni šoli v Portorožu, na kateri bodo sodelovali še študenti iz Poljske, Češke, Romunije in Estonije, pripravili krajše forumske predstave na temo socialne varnosti, brezposelnosti mladih, stanovanjske problematike, diskriminacije in okoljevarstva.

 Skupaj z varuhinjo Vlasto Nussdorfer bodo v naslednjem letu enkrat na mesec sodelovali pri promociji človekovih pravic  (Listine Evropske unije o temeljnih pravicah) in opozarjanju oziroma odpravljanju najpogostejših kršitev.

 Več o prijavah in vsebini si lahko ogledate tukaj.