E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) na dve leti organizira usposabljanje za Mladinske ambasadorje in je namenjeno mladim, ki se zavzemajo za pravice mladih, še posebej na področju pravice do popolnih, zanesljivih in točnih informacij. Zadnje usposabljanje je potekalo v Ljubljani v letu 2016, ko se ga je udeležilo 22 mladih iz 12 različnih držav.

V letu 2018 odpiramo nov poziv za udeležbo na seminarju za MLADINSKE AMBASADORJE, ki bo organiziran v sodelovanju ERYICA in Institut Valencià de la Joventut iz Španije. Seminar bo izveden v okvirzu programa Erasmus+ in to med 17. In 22. septembrom 2018 v kraju Alicante, Španija.

Več

Zavod MISSS vabi na dvodnevno izobraževanje prostovoljcev za delo z otroki in mladostniki. 

Usposabljanje je namenjeno pregledu osnovnih vsebin, ki so pomembne pri prostovoljskem delu z otroki in mladostniki. Obsegalo bo naslednje teme:

- načela prostovoljskega dela

- motivacija za prostovoljsko delo

- odnos med prostovoljcem in otrokom/mladostnikom

- obveznosti in pravice prostovoljca

Usposabljanje je namenjeno mladim, dijakom, študentom in vsem, ki vas prostovoljsko delo zanima in še ne veste, kako bi se ga lotili. Dobrodošli ste tudi tisti, ki vas teme zanimajo.

Usposabljanje bo trajalo dva dni, v petek, 15.11. in v soboto, 16.11.2013. Začne se v petek popoldne in konča v soboto zgodaj popoldne. Potekalo bo v Mekinjah pri Kamniku.

Usposabljanje je brezplačno. Število mest je omejeno. Za prijave in dodatne informacije pišite na preventiva@misss.org (Marija Vrhovnik).