E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Prirejamo dva pogovora s starši šišenskega okoliša in sicer na tematiko zasvojenosti. Prvo srečanje bo v četrtek, 23. novembra 2017 ob 18:00, drugo pa v četrtek 7. decembra 2017 tudi ob 18:00. Obakrat je lokacija pogovorov Zavod MISSS na Kunaverjevi 2.

Delavnica “Programiranje je igra” je bila uspešna

Prejšnjo sredo smo v okviru projekta “Meet and Code” obiskali Osnovno šolo Primoža Trubarja v Laščah in učence na krožku rčaunalništva naučili osnov programiranja. Dva bodoča učitelja računalništva skupaj s trenerko Socialne akademije so jim predstavili osnovne gradnike programiranja (if stavke, for zanke,…)  in jih popeljali v svet Scratcha.

Pozdravljeni prostovoljci!

Tudi letos bomo organizirali usposabljanje za prostovoljce. Izobraževanje bo potekalo v Majcnovem domu v Želimljah pri Škofljici, od 26.10.–27.10.2017.

Prijavite se zdaj: Meet and Code

Želite vključiti in navdušiti otroke in mladino v Evropi za kodiranje in digitalizacijo, ter jim pokazati, kako navdušujoč je lahko svet tehnologije? Ste šola, zainteresiran učitelj, računalniško društvo in želite organizirati dogodek s tem namenom? Potem je pobuda Meet and Code prava za vas.

Projekt »Spletno ustrahovanje in spletna etika«

Zavod MISSS bo v sodelovanju z Občino Piran v maju in juniju 2017 na  piranskih osnovnih in srednjih šolah izvajal delavnice na temo spletnega ustrahovanja in spletne etike za osnovnošolce drugega in tretjega triletja osnovnih šol ter dijake prvih in drugih letnikov srednjih šol.