E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

9. maja, praznujemo konec 2. svetovne vojne, ob enem pa tudi mir in enotnost v Evropi. Letošnje praznovanje poteka predvsem v luči COVID – 19, ki zelo vpliva tudi na mlade. Poleg tega, da jim je onemogočeno obiskovanje pouka v šolah in na fakultetah, so bili oropani tudi številnih edinstvenih priložnosti, kot so maturantski plesi, zaključne slovesnosti, izleti. Skupna skrb Evrope pa bi morala biti usmerjena v omogočanje možnosti razvoja kompetenc in zaposlovanja v času, ki sledi in ko je že jasno, da gospodarstvo tone v recesijo.

Umetniški duh ne pozna meja, vedno najde pot na svetlo. Ne ozira se na čas, ne ozira se na omejitve, ne ozira se na svet okoli nas. Zaživi v rokah ljudi, ki se mu prepustijo in tako nastanejo prekrasne risbe .

Naš dnevni center obiskuje mladenič, izpod rok katerega so nastale spodnje risbe.

Drugače bo kot ponavadi, saj se ne moremo družiti v živo, a vseeno skrbimo, da se bomo imeli lepo in se bo dogajalo.

  • Športali bomo, se igrali, poskakovali;
  • Spoznavali bomo naravo in ustvarjali;
  • Izdelali svoj animirani filmček;
  • in počeli še kaj drugega.

Najprej naj se zahvalimo vsem, ki ste nam poslali svoje metulje upanja.

Vsakega izmed njih smo bili zelo veseli.

  • Mlad.si vabi, da deliš svoje občutke o tem, kaj najraje počneš v tem času, kaj najbolj pogrešaš.  Imaš kakšen komentar na dogajanje v svetu in pri nas ali morda razmišljaš že o času potem in kako nas bo ta izkušnja spremenila ? Morda že veš, kaj bo prva stvar, ki jo boš naredil_a, ko bomo lahko spet skupaj? Mlad.si želi deliti tvojo zgodbo.