E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

cards

 

Da bi čim več starostnikom narisali nasmeh na obraz in prižgali iskrice v očeh, so v DEOS Centru starejših Notranje Gorice tudi letos organizirali projekt ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE”, katerega cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov.

Kako lahko sodelujemo vsi mi?

Prosimo vas, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Na voščilnico ali v pismo lahko še kaj prilepite ali narišite.

Prav vsako pismo ali voščilnica bo izročena posameznemu starostniku.

Voščilnice ali pisma s toplimi besedami napišete ročno in jih pošljete ali prinesete v dnevni center Skupaj v skupnosti, Zavod MISSS, Kunaverjeva 2, med 9. in 15. uro, vse do petka 20. 11. 2020. Na dnevnem centru bomo voščila poslali do organizatorjev akcije.

Vzemite si nekaj časa, ga preživite z bližnjimi in spišite nekaj toplih misli nekomu, kateremu se bodo ob prejeti pošti zasvetile iskrice v očeh, na obrazu pa se bo prikazal nameh hvaležnosti.

Mala pozornost resnično lahko doseže veliko veselje.

Voščila bomo tudi skupaj ustvarjali v Ustvarjalnici, v četrtek, 12. 11. 2020, od 15.00 do 16.00, preko aplikacije ZOOM. Na delavnico se lahko prijavite na elektronski naslov: skupajvskupnosti@gmail.com

Všečkajte našo Facebook stran in nam sledite preko našega Instagram profila.