MISSS

E-mail: misss@guest.arnes.si | Telefon: (01) 510 16 70
logo-misss
prij_org

Ustvarjamo nove priložnosti

prij_org

Dnevni center Skupaj v skupnosti se seli na splet

Ponedeljek

Ob ponedeljkih bo potekala Zabavna angleščina od 16.00 do 17.00 ure z našo prostovoljo Irene, ki je v Sloveniji na Erasmus izmenjavi. Da bodo mladi lahko utrdili in preverili svoje znanje, bo zanje pripravila tudi kviz v aplikaciji Kahoot!.

Torek

Torek bo dan za čvek. Čvekalnica bo potekala med 15.00 in 16.00 uro.

Sreda

Sreda bo namenjena glasbi v Glasbenem džemu in kvizu Zabavna matematika. Glasbeno delavnico bo vodila Gaja, naša prostovoljka. Potekala bo od 17.00 do 18.00. Računanje pa bodo mladi vadili v aplikaciji Kahoot!.

Četrtek

Kreativnost bodo mladi lahko izrazili na Ustvarjalnici, vsak četrtek med 15.00 in 16.00 uro. Mi smo že polni idej za ustvarjanje in nas že srbijo prsti.

Petek

Ob petkih pa bodo mladi kuhali na Kuharskem žuru in tako dobili super ideje za pripravo slastnega obroka ali sladice, s katerimi bodo lahko razvajali svoje bližnje. Kuhali bomo med 14.30 in 16.00.

Za mlade bomo pripravili tudi kviz Z zabavo do novega znanja, ki bo poskrbel za njihovo splošno razgledanost in večjo informiranosti.

Vse aktivnosti bodo potekale preko platforme ZOOM.

Ob vseh skupinskih dejavnostih pa vzporedno potekajo še individualne aktivnosti:

  • individualno nudenje učne pomoči;
  • svetovalnica za otroke in mladostnike – nudenje podpore in pomoči;
  • individualno druženje prostovoljcev z otrokom/mladostnikom.

Sodelovali bomo na projektu ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” Ane Petrič iz DEOS Centra starejših Notranje Gorice in v sodelovanju z otroki, mladostniki, njihovimi starši in prostovoljci izdelali veliko kratkih pisem ali voščilnic z lepimi željami in pozitivnimi mislimi za starejše. Tako bomo skupaj pripomogli k cilju narisati nasmeh na obraz čim več starostnikom, ki nimajo svojcev.

Pišete nam lahko na dnevni.center@skupajvskupnosti.si ali pa
obiščete našo Facebook stran: https://www.facebook.com/skupajvskupnosti/ in
nam sledite preko IG: https://www.instagram.com/skupajvskupnosti/

Vabljeni!

Scroll to Top