MISSS

E-mail: misss@guest.arnes.si | Telefon: (01) 510 16 70
logo-misss
prij_org

Ustvarjamo nove priložnosti

prij_org

Donacije

MiSSS v sodelovanju s Techsoup Slovenija predstavlja

Program tehnoloških donacij TechSoup Slovenija omogoča upravičenim nevladnim organizacijam dostop do široke ponudbe različnih produktov tehnoloških podjetij. Prijavite vašo organizacijo v program še danes! 

-> Tehnološke donacije

Licenčna oprema

Preverite velik izbor profesionalne licenčne programske opreme za nevladne organizacije in knjižnice pod izjemno ugodnimi pogoji. Microsoft omogoča lažje, učinkovito in legalno poslovanje prejemnikov donacij.

Pridobite si dostop do programske opreme za nevladne neprofitne organizacije in knjižnice. Donacije Adobe lahko uporabljate za urejanje in oblikovanje slik, video posnetkov, spletnih strani…

Symantec program donacij za nevladne organizacije obsega programe Symantec Enterprise in Symantec Desktop. Z izdelki Symantec se povečuje varnost in učinkovitost poslovanja manjših, srednjih in velikih organizacij.

Program donacij predstavlja antivirusne programe za varnost poslovanja upravičenim nevladnim organizacijam. Programska oprema Bitdefender je namenjena varnemu povezovanju in mreženju računalnikov v okoljih Windows in Mac, strežnikih in mobilnih napravah.

Spletne storitve v oblaku

Povečajte produktivnost, zmanjšajte stroške in poenostavite upravljanje informacijske tehnologije vaše nevladne organizacije s programskim paketom Microsoft Office 365. Microsoft upravičenim organizacijam ponuja zbirko Office 365, ki omogoča spletni dostop do aplikacij Office in dokumentov od koderkoli.

Pridobite si dostop do široke izbire donacij programske opreme Adobe za pomoč pri ustvarjalnem delu, namenjene nevladnim neprofitnim in dobrodelnim organizacijam ali ter knjižnicam. Adobe izdelke lahko uporabite za urejanje slik, oblikovanja spletnih strani izdaje elektronskih novic, ustvarjanje video in avdio produkcije.

Google za neprofitne organizacije ponuja organizacijam brezplačen dostop do Googlovih orodij kot so Google Ad Grants , YouTube in Google Apps za neprofitne organizacije. Ta orodja so vam lahko v pomoč pri iskanju novih donatorjev, učinkovitejšem delu in prepričljivem podajanju informacij o vaši organizaciji.

Obnovljena računalniška oprema

RecosiTech ponuja šolam in neprofitnim organizacijam široko paleto vrhunske rabljene računalniške opreme po ugodni ceni in jim s tem zagotavlja novejšo opremo za svoje delo. Recosi je pooblaščen Microsoftov prodajalec programske opreme (Microsoftov Educational Reseller) izobraževalnim ustanovam po posebnih pogojih.

Želim izvedeti več

    Na e-naslov boste prejeli navodila za pridobitev subvencije/žetona.

    Scroll to Top