E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu
 • Dnevni center za otroke in mladostnike Skupaj v skupnosti

  run 1321278 1920
 • Nefiks karierne rešitve

  NKR ManagerDruzbenihOmrezij

  NKR logotipi final 2020
 • Računalniška programska oprema pod ugodnimi pogoji za nevladne organizacije in knjižnice - TechSoup Slovenija

  logo sl web11-promo sl-ae0a7f4fababfdc9
 • Računalniška strojna oprema pod ugodnimi pogoji za nevladne organizacije in knjižnice - Recosi

  recosi logo2 720x150Recosi IMG 4149 1
 • Center za varnejši internet - Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje Safe.si

  logo safe.siDelavnica OSobDravinjiSlovenskeKonjice 2017

MISSS

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Zavod MISSS. Vse pravice so pridržane. Pravno obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.misss.si.

Omejena uporaba objavljenih vsebin

Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.misss.si so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, in so last Zavoda MISSS ali drugih oseb, ki so na Zavod MISSS prenesle omejeno pravico njihove uporabe. 
Brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletne strani informacij in gradiv, objavljenih na spletni straniwww.misss.si, ni dovoljeno kopirati, reproducirati, spreminjati, pošiljati po navadni ali elektronski pošti niti razširjati na kak drug način. Uporabniki, ki bi kršili avtorske pravice in določbe pravnega obvestila, bodo za kršitve kazensko in finančno odgovorni.

Pridržki

Zavod MISSS bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. 
Zavod MISSS tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. 
Zavod MISSS ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. 
Niti Zavod MISSS niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Zavod MISSS ni odgovoren za občasno nedelovanje strani. Napake, na katere bomo opozorjeni, bomo poskusili čim prej popraviti in kar najbolje zmanjšati morebitne tehnične napake. 
Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. 
Zavod MISSS nima nadzora nad informacijami na drugih spletnih straneh in njihovo točnostjo, zato ne odgovarja za vsebino, obliko, zunanjo podobo, vnesene spremembe ali katerekoli druge značilnosti spletnih strani, do katerih je možen dostop prek povezav na spletni strani www.misss.si.
Prav tako si Zavod MISSS pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na: 

Zavod MISSS
Kunaverjeva 2
1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 510 16 70
E–pošta: misss@guest.arnes.si